1. top-10
  2. Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Kleur

Lavender Purple

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:3.90 cm

Lengte: 9.60 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

De Eva® Pulse Duo Vibrator is een unieke koppelvibrator met afstandsbediening die speciaal ontworpen is om samen te genieten. De vibrator heeft een zachte, flexibele buitenkant, waardoor je eenvoudig de binnenkant kunt bereiken waar hij zijn g spot en clitoris stimulatie functie krijgt. De vibrator heeft een krachtige motor, waardoor je het gevoel van intense sensaties kunt ervaren. Met de Eva® Pulse Duo Vibrator kun je jouw seksueel plezier verhogen door het draadloos te bedienen met de afstandsbediening. Het ontwerp is voorzien van een LED-verlichting die het bedienen van de vibrator eenvoudig maakt. De vibrator is gemaakt van medisch siliconen materiaal voor duurzaamheid en zachtheid. De vibrator heeft ook een waterdichte constructie waardoor je hem kunt gebruiken in bad of onder de douche. De vibrator is verkrijgbaar in de kleur lavendel, wat de romantische sfeer van je seksuele avonturen versterkt.

Veelgestelde vragen over Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.90 cm
  • Lengte: 9.60 cm

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Lavender Purple van kleur.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is . Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Vrouw.

Eva® Pulse Koppel Vibrators met Afstandsbediening G Spot en Clitoris Stimulator Erotiek Seks Toys voor Vrouwen Lavender. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes