1. top-10
  2. NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht.

NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht.

Kleur

roze | goud

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:7.30 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht.

De NEW2075 vibrator voor vrouwen is een innovatief sex toy dat je de ultieme controle geeft over je eigen sensuele ervaring. Met behulp van de app-besturing kun je de vibratie-instellingen aanpassen naar wat je het fijnst vindt. De vibrator is waterdicht en gemaakt van de beste materialen. Je kunt hem meenemen naar bad of douche zonder dat hij beschadigd of kapot gaat. De vibrator heeft een krachtige motor en geeft je de mogelijkheid om precies de juiste trillingen te krijgen die je nodig hebt om een ​​orgasme te bereiken. De vibrator is ook uitgerust met technologie die je helpt om je sensualiteit te verbeteren. Je krijgt feedback over de intensiteit van de vibratie, zodat je precies kunt aanpassen wat je het meest comfortabel vindt. De NEW2075 is een veelzijdige vibrator die je een ongeëvenaarde sensuele ervaring biedt. Je kunt hem gebruiken voor gepersonaliseerde, sensuele massage, of je kunt de instellingen aanpassen voor een spannende solo-tijd. De vibrator heeft verschillende snelheden, waardoor je kunt spelen met de intensiteit en je eigen sensuele ervaring kunt creëren. De vibrator is ook licht van gewicht, dus je kunt hem m.

Veelgestelde vragen over NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht.

NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7.30 cm
  • Lengte: 18 cm

NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. is gemaakt van Siliconen en is roze | goud van kleur.

NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. is 15 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

NEW2075 improve your wellness® Vibrators voor vrouwen Sex toys Voor Vrouwen Vibrator met app control Waterdicht. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes