1. top-10
  2. EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo.

EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo.

Kleur

Zwart

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

22.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 0 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo.

Deze dildo heeft een stevig en flexibel ontwerp. Dit maakt hem perfect voor intens plezier. Geniet van de zachte siliconen structuur die je zintuigen prikkelt. De dildo is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Je kunt de EasyToys Anal Collection Anaal Dildo met Zuignap gemakkelijk schoonmaken met warm water en een milde zeep. Zo kun je er elke keer opnieuw van genieten. Deze dildo heeft een zuignap aan de onderkant, waardoor je deze gemakkelijk vastmaakt aan elk glad oppervlak. Deze kleine, maar krachtige zuignap houd deze dildo stevig op zijn plaats, zodat je niet hoeft te vrezen dat hij loslaat. Geniet van de intense, diepe anale stimulatie die de geribbelde top te bieden heeft. Deze dildo is perfect om je seksuele avonturen naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde vragen over EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo.

EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 0 cm

EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. is 22.50 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

EasyToys Siliconen Dildo met Zuignap Sex Toy voor Anale Stimulatie Stevige en Flexibele Dildo. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes