1. top-10
  2. You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm.

You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm.

Kleur

Lavendel

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 20 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm.

Deze You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm is de perfecte manier om je intieme zone te verkennen. De dildo is gemaakt van zacht gel-materiaal en is 20 cm lang. De dildo heeft 3 verschillende uiteinden, waarmee je verschillende manieren kunt verkennen. De eerste uiteinde heeft een platte kop voor een subtiele stimulatie. De tweede uiteinde heeft een bolle kop voor diepere penetratie. De derde uiteinde heeft een geribbelde kop voor extra stimulatie. Deze dildo heeft een stevige handgreep die je volledige controle geeft over de bewegingen. Het is gemaakt van een zachte jelly-achtige stof die je lichaamstemperatuur aanpast en je ultieme comfort biedt. De You2Toys Galaxia Anale Dildo is gemakkelijk te gebruiken en te reinigen met warm water en een milde zeep. Deze dildo is de perfecte manier om elke intieme zone te verkennen en je seksuele fantasieën te vervullen.

Veelgestelde vragen over You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm.

You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 20 cm

You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. is gemaakt van PVC en is Lavendel van kleur.

You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

You2Toys Galaxia Anale Dildo met Verschillende Uiteinden voor Multifunctioneel Gebruik Intieme Zones 20 cm. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes