1. top-10
  2. Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze.

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze.

Kleur

pinkRoze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

16 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:70 mm

Lengte: 200 mm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze.

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze is een lief en speels dildo dat je helemaal zal doen smelten. Deze dildo is 20 cm lang en heeft een diameter van 4 cm. Deze transparante roze dildo is gemaakt van jelly materiaal, waardoor hij lekker zacht en realistisch aanvoelt. Hij is voorzien van een balzak die de ervaring nog realistischer maakt. Deze dildo heeft ook een krachtige zuignap, waardoor je hem op elke gladde surface kunt bevestigen, zodat je er handen vrij mee kunt spelen. Wees gerust, deze dildo is 100% veilig en hygiënisch. Hij is gemaakt van body safe materiaal en is gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep. Als je klaar bent met spelen, laat je de dildo achter met een heerlijk gevoel van voldoening. Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze is een must-have voor elke dildo liefhebber die op zoek is naar een realistisch gevoel!

Veelgestelde vragen over Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze.

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:70 mm
  • Lengte: 200 mm

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. is gemaakt van Siliconen en is pinkRoze van kleur.

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. is 16 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pure Jelly The Cute Pink One Dildo met Balzak Realistisch met Zuignap 20 cm Transparant Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes