1. top-10
  2. Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau.

Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau.

Kleur

beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

Materiaal

Rubber

Afmetingen

Breedte:8 cm

Lengte: 8 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau.

Met de Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau Set, kun je de perfecte kopie maken van je geliefdes penis. De set wordt geleverd met alle materialen die je nodig hebt om je partner een perfecte afscheidskado te geven. Er zit ook een verstelbare cockring bij, die zorgt voor een langere erectie tijdens het proces van het clonen van de penis. Wanneer je de clone hebt gemaakt, kun je genieten van een levensechte dildo in de vorm van de penis van je lover die op reis is. Het materiaal voelt heel echt aan en is buigzaam voor een comfortabele penetratie. Deze Cloneboy Personal Dildo beige is gemaakt van siliconen en is weekmakervrij. Met de Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau Set kun je een uniek en persoonlijk cadeau geven dat je partner zal waarderen. Als je eenmaal de clone hebt gemaakt, kun je genieten van een levensechte dildo die helemaal op maat is gemaakt. Je kunt jezelf verwennen met deze Cloneboy Personal Dildo beige die je partner achterlaat. Het is een leuk en origineel geschenk dat zeker een lach op je gezicht zal toveren. Geniet van deze unieke ervaring en maak deze speciale momenten nog unieker!

Veelgestelde vragen over Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau.

Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8 cm
  • Lengte: 8 cm

Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. is gemaakt van Rubber en is beige van kleur.

Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Scala Playhouse Cloneboy Maak je eigen Dildo Cadeau. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes