1. top-10
  2. Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes.

Kleur

Zwart

Geslacht

Inbrenglengte

47 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes.

Deze luxe, flexibele, zuignap- buttplug set is ontworpen om gevorderden kennis te maken met intens genot. Met een lengte van 15 cm, het grootste model, is het meer dan klaar om uw extra lange reis in de anale wereld te beginnen. De twee andere pluggen in de set hebben een kleiner formaat, maar ze zijn zwaar genoeg om uw meest intense anale seksuele verlangens te bevredigen. Deze buttplug set is gemaakt van een medische siliconen materiaal dat soepel en gladde bewegingen mogelijk maakt. Het materiaal is volledig waterdicht en veilig voor gebruik met alle soorten glijmiddelen. De pluggen hebben een handige zuignap onderaan waardoor ze op elke gladde oppervlakte kunnen blijven staan. Met deze flexibele, comfortabele en veilige set kunt u al uw anale avonturen beginnen.

Veelgestelde vragen over Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. is gemaakt van PVC en is Zwart van kleur.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. is 47 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

Lusty Super Lange Buttplug Set van 3 Met Zuignap Flexibel Anaalplug voor gevorderden Anal Toys Sex Toys Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes