1. top-10
  2. Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons.

Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons.

Kleur

rosé goud

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

6 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.80 cm

Lengte: 13 cm

Plezier voor

Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons.

Met de Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons kunnen jullie samen van sensuele avonturen genieten. Deze elegante en stijlvolle vibrator is het resultaat van een perfecte samenvloeiing van twee werelden. De kleur brons geeft de vibrator een luxe uitstraling, terwijl het innovatieve luchtdruksysteem jullie verwent met een sensuele, ongekende stimulatie. Naast een verleidelijke G-spotmassage, wordt de clitoris van haar gestimuleerd door het luchtdruksysteem, waardoor diepe, intense sensaties worden gecreëerd. Met deze vibrator kan je je liefdesavonturen naar een nog hoger niveau tillen. De vibrator is voorzien van een intuïtief bedieningspaneel en is erg eenvoudig in gebruik. Het is ook volledig waterproof en kan dus ook onder de douche of in het bad worden gebruikt. Bovendien heeft de vibrator een stille motor, waardoor je volledig ongestoord kunt genieten van je erotische avonturen. Probeer het uit en laat je verrassen door de krachtige sensaties die deze vibrator biedt.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons.

Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.80 cm
  • Lengte: 13 cm

Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. is gemaakt van Siliconen en is rosé goud van kleur.

Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. is 6 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw.

Satisfyer Pro 4 Couples Luchtdruk Koppel Vibrator Brons. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes