1. top-10
  2. Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot.

Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 17 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot.

De Excellent Power Strap on 'Double Thruster' Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot is een veelzijdig speeltje dat veel mogelijkheden biedt. Het heeft twee grote dildo's: een voorbinddildo en een inwendige dildo. Beide dildo's zijn uitgerust met een trillingsfunctie, waardoor beide partners dubbel genot krijgen. Dit speeltje is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal waardoor het comfortabel zit en een realistisch gevoel geeft bij penetratie. Daarnaast is het ook gemakkelijk te verstellen, waardoor de dildo's perfect passen bij elke vorm en maat. De dubbele dildo is een geweldig seksspeeltje voor koppels die op zoek zijn naar meer avontuur en genot in hun seksleven!

Veelgestelde vragen over Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot.

Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 17 cm

Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. is 17 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Excellent Power Strap on ‘Double Thruster’ Vibrerende Voorbind Dildo met Inwendige Dildo voor Dubbel Genot. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes