1. top-10
  2. TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze.

TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.30 cm

Lengte: 12.20 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze.

De TipsToys Draagbare Vibrator biedt een meeslepend sensueel genot voor de vrouw. Dankzij de 3.0 technologie voelt het alsof je in een wereld van ongekende sensaties stapt. Ervaar de intense trillingen van de 10 verschillende vibratie standen, elk met een uniek patroon. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening bedien je met één druk op de knop en stelt je in staat om de perfecte intensiteit te vinden. Dankzij de meegeleverde lithium-ion batterij is het makkelijk om de vibrator overal mee naar toe te nemen. De waterproof constructie zorgt ervoor dat de vibrator ook onder de douche of in bad gebruikt kan worden. Deze innovatieve vibrator is gemaakt van 100% medische siliconen en heeft een verfijnde roze kleur. De speciale zuig functie helpt bij het stimuleren van de clitoris en G-spot voor een optimaal genot. Ervaar een meeslepende sensatie waar je nooit meer van los kunt komen.

Veelgestelde vragen over TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze.

TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.30 cm
  • Lengte: 12.20 cm

TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

TipsToys Draagbare Vibrator Zuig 3.0 Dildo's Vrouwen Clitoris Gspot SexToys Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes