1. top-10
  2. Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

7 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

De Mini Bullet Vibrator is niet alleen krachtig, maar ook zacht voor je huid. Het is gemaakt van een zacht siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele ervaring. Het is ook vrij klein, waardoor het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. De Mini Bullet Vibrator is ontworpen om je clitoris en G spot te stimuleren. Het heeft een kleurrijke lichte roze kleur met een glanzend oppervlak. De vibrator heeft ook verschillende versnellingen, waarmee je de intensiteit en frequentie kunt aanpassen. Daarnaast heeft het ook een handige draaiknop, waarmee je de vibrator gemakkelijk in- en uit kunt schakelen. Met deze vibrator kun je genieten van een verscheidenheid aan seksuele ervaringen, waaronder clitoris stimulatie en G spot stimulatie.

Veelgestelde vragen over Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is 7 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Mini Bullet Vibrator I Mini Vibrator I Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes