1. top-10
  2. Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm.

Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm.

Kleur

Beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

23 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:20 cm

Lengte: 13 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm.

De Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm is perfect voor wie op zoek is naar een realistisch gevoel. Deze dildo heeft een realistische uitstraling met levensechte details zoals een groot hoofd, een pik die naar buiten komt, geribbelde aderen, een stevige stam en grote ballen. De dildo is gemaakt van hoogwaardig PVC voor een levensecht gevoel. De flexibiliteit en stevigheid zorgen voor een comfortabel gevoel waardoor je zult genieten van de ervaring. De dildo heeft ook een stevige zuignap waarmee je hem op elk glad oppervlak kunt bevestigen, waardoor je je handen vrij hebt om te genieten van de ervaring. Bovendien is de dildo waterproof, dus je kunt hem meenemen in bad of onder de douche voor een onvergetelijke avond. De Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm is precies wat je nodig hebt om je wildste fantasieën waar te maken. Geniet van de realistische uitstraling en het levensechte gevoel dat deze dildo biedt. Trek de dekens over je heen en verken je meest intieme fantasieën.

Veelgestelde vragen over Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm.

Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:20 cm
  • Lengte: 13 cm

Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. is 23 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Pipedream King Cock Realistische Dildo met Ballen en Zuignap beige 28 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes