1. top-10
  2. MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

Kleur

Licht roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

6.2 cm

Materiaal

ABS

Afmetingen

Breedte:3.8 cm

Lengte: 13.4 cm

Plezier voor

Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

Ontdek de MyPleasure pro luchtdruk vibrator en ervaar een nieuwe dimensie van plezier! Deze krachtige vibrator is ontworpen om de G-spot en clitoris tegelijkertijd te stimuleren, waardoor je een explosief orgasme kunt ervaren. De luchtdruk-technologie biedt intensieve en gerichte stimulatie, waardoor je verrast zult worden door de sensaties die de vibrator je kan geven. Bovendien is deze vibrator ook geschikt voor koppels om samen te genieten van een spannende seksuele ervaring. De MyPleasure pro luchtdruk vibrator is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele aanvoelen. Bovendien is deze vibrator silicoon op olie- en waterbasis geschikt, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast heeft de vibrator een innovatieve design dat zorgt voor een extra comfortabele grip. Deze luchtdruk vibrator is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en tegelijkertijd comfortabele vibrator die je een hele nieuwe dimensie van plezier kan bieden!

Veelgestelde vragen over MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.8 cm
  • Lengte: 13.4 cm

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is gemaakt van ABS en is Licht roze van kleur.

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is 6.2 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man + Vrouw.

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes