1. top-10
  2. PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

Kleur

Donkerpaars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:5.4 cm

Lengte: 18.7 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

De ExoVibe vibrator is een stijlvolle vibrator die speciaal is ontworpen om de G-spot te stimuleren. Met zijn geribbelde texturen en fluisterstille motor biedt deze vibrerende vibrator een zeer intens genot. De ExoVibe vibrator heeft zeven verschillende trillingsniveaus en modi die je kunt aanpassen met behulp van de intuïtieve bediening. De vibrator is gemaakt van 100% medische siliconen en is waterdicht, dus je kunt ermee spelen in bad of onder de douche. De vibrator heeft ook een extra lange levensduur, dus je kunt er gedurende lange tijd van genieten. De ExoVibe vibrator is ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden. Het is zowel perfect voor alleen gebruik als voor koppels. Met de ExoVibe vibrator kun je je seksuele avontuur naar een hoger niveau tillen en de beleving verbeteren. Inclusief het handige opbergzakje, zodat je de vibrator gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Veelgestelde vragen over PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels.

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5.4 cm
  • Lengte: 18.7 cm

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Donkerpaars van kleur.

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® ExoVibe G-Spot Vibrator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Erotiek Sex Toys voor koppels. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes