1. top-10
  2. Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Kleur

Paars Doorzichtig

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

1 cm

Materiaal

Kunststof

Afmetingen

Breedte:1.50 cm

Lengte: 4 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

De Mini Vinger Vibrator Paars is perfect voor het stimuleren van vrouwen. De vibrator heeft een klein design en past makkelijk in de palm van je hand, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. Met slechts één trilstand is hij eenvoudig in gebruik en geeft een lekker gevoel. De vibrator is gemaakt van TPE, waardoor hij soepel aanvoelt en geen irritatie veroorzaakt. De vibrator is paars van kleur en wordt geleverd met batterijen, zodat je direct kunt genieten van de stimulatie. Door de kleine afmetingen en het discreet design is hij gemakkelijk te verbergen en is hij ideaal voor reizen. Met de Mini Vinger Vibrator kun je je clitoris stimuleren en krijg je een spannend gevoel. Geniet ervan en laat je fantasie de vrije loop.

Veelgestelde vragen over Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend.

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:1.50 cm
  • Lengte: 4 cm

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is gemaakt van Kunststof en is Paars Doorzichtig van kleur.

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is 1 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Mini Vinger Vibrator Lekker gevoel Stimulerend voor clitoris Makkelijk in gebruik Stimulerend voor vrouwen Spannend. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes