1. top-10
  2. You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm.

You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

25 cm

Materiaal

Latex

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm.

De You2Toys Latex Opblaasbare Dildo is gemaakt van natuurlijk en duurzaam materiaal met een schuimkern voor eenvoudig gebruik. De dildo is vormgegeven als een penis en heeft een kogel met drukregelaar. Met behulp van de pomp kun je zelf bepalen wat de gewenste grootte is, ongeveer 25 cm lang. De diameter is niet opgeblazen 2,5 - 4,2 cm. Alles is vervaardigd uit hypoallergeen natuurlijk latex. Dit materiaal is extreem milieuvriendelijk en zacht voor de huid. De dildo is verkrijgbaar in de kleur zwart. De You2Toys Latex Opblaasbare Dildo is perfect voor zowel beginners als gevorderden. Door het gebruik van een schuimkern is de dildo makkelijk in te brengen en kan je zelf de grootte bepalen. Het is een geweldig en duurzaam product dat perfect is voor een avontuurlijke ervaring!

Veelgestelde vragen over You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm.

You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 25 cm

You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. is gemaakt van Latex en is Zwart van kleur.

You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. is 25 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

You2Toys Latex Opblaasbare Dildo van Natuurlijk en Duurzaam Materiaal met Schuimkern voor Eenvoudig Gebruik 25 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes