1. top-10
  2. Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M.

Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Nylon

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M.

De Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M is een unieke en verleidelijke lingerie. Het is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een klassieke, maar toch sensuele look. Het harnas is gemaakt van een elastische stof met een verstelbare tailleband. Deze tailleband is voorzien van een gesp waarmee de maat gemakkelijk aangepast kan worden. Het is ook mogelijk om het harnas aan de achterkant met de verstelbare bandjes om te toveren tot een chique en sexy lingerie. De Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M heeft een minimalistische look, met veel aandacht voor de details. De geprinte bloemen zijn een mooi detail dat de lingerie nog verleidelijker maakt. Het harnas is gemaakt van een ademende stof die je comfortabel en op je gemak voelt. Het is de perfecte aanvulling op je verzameling sexy lingerie. Het harnas is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een klassieke, maar toch verleidelijke look.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M.

Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. is gemaakt van Nylon en is Zwart van kleur.

Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Harnas Lingerie Heroine M. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes