1. top-10
  2. Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM.

Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM.

Kleur

Beige

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

16.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:9 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM.

Deze 22 cm lange siliconen dildo met zuignap van hoogwaardige kwaliteit is perfect voor het verwezenlijken van al je seksuele dromen. De zuignap aan de onderkant zorgt ervoor dat je de dildo op elk glad oppervlak kunt bevestigen, waardoor je totaal nieuwe seksuele ervaringen kunt creëren. De realistische vorm zorgt voor een levensechte ervaring en de flexibiliteit van de dildo maakt het gemakkelijk om in verschillende positie te gebruiken. De dildo is ook geschikt voor anaal gebruik, dus je kunt alle mogelijke seksuele fantasieën vervullen. Het is gemaakt van hypoallergene siliconen, wat zorgt voor een zachte, comfortabele ervaring. Deze dildo is een perfecte keuze voor al je seksuele avonturen. Geniet van het levensechte gevoel, de flexibiliteit en de stevige zuignap, en beleef orgasmes zoals nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM.

Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9 cm
  • Lengte: 22 cm

Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. is gemaakt van Siliconen en is Beige van kleur.

Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. is 16.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Dildo met zuignap siliconen dildo met zuignap realistische flexibele dildo dildo ook voor anaal gebruik 22 CM. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes