1. top-10
  2. The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

Kleur

roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:7.50 cm

Lengte: 2 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

De Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze is de perfecte manier om je make-up tas te voorzien van stijlvolle stimulatie. Deze discrete superkrachtige mini vibrator is vermomd als lipstick en voorzien van een zachte 'flex top' voor gerichte stimulatie. Geniet van de 4-functie vibrator met verschillende standen, van laag tot hoog en een multi-pulse 'plaagstand'. Bovendien is de lippenstift vibrator herbruikbaar, met een extra set vervangbare AG13 batterijen die meer dan 80 minuten meegaan. Latex- en ftalaatvrij, draadloos - deze vibrator heeft alles wat je nodig hebt om je geheim te bewaren. De Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze biedt een luxueuze en discrete manier om te genieten van de beste stimulatie. Discreet en gemakkelijk mee te nemen, deze sensuele lippenstift is perfect voor op reis of om thuis te gebruiken. Geniet van een nieuwe manier van genot, met het enige accessoire dat je nodig hebt om je make-up tas een boost te geven - The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

Veelgestelde vragen over The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze.

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:7.50 cm
  • Lengte: 2 cm

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is gemaakt van Siliconen en is roze van kleur.

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

The Screaming O Vibrerende Lippenstift Vibrator Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes