1. top-10
  2. Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig.

Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig.

Kleur

Beige

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

14.20 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 19.50 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig.

De Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel is een medium siliconen dildo gemaakt van 19,5 cm met een beige kleur. Deze dildo is ontworpen om een levensechte ervaring te bieden. Het uiterlijk geeft een realistisch gevoel, met een scrotum, eikel en aders die goed zichtbaar zijn. Het materiaal is gemaakt van PVC en getest op dermatologisch gebied. De kern van de schacht is verhard waardoor het penetreren gemakkelijker verloopt. Door gebruik te maken van verschillende temperaturen, kan er een levensechte gevoel worden gecreëerd. De dildo is voorzien van een sterke zuignap waardoor deze op elk glad oppervlak bevestigd kan worden. Hierdoor is het mogelijk om de dildo hands-free te gebruiken. Om de ervaring te verbeteren wordt het gebruik van glijmiddel op waterbasis aangeraden. Dit verhoogt het comfort en tegengaat slijtage na langdurig gebruik. Deze dildo is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een levensechte ervaring met een realistisch uiterlijk.

Veelgestelde vragen over Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig.

Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 19.50 cm

Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. is gemaakt van PVC en is Beige van kleur.

Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. is 14.20 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Natuurlijke Piemel Dildo Zuignap Dildo met Spitse Eikel Medium Siliconen Dildo 19.5 cm beigeig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes