1. top-10
  2. Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

9 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:1.8 cm

Lengte: 9 cm

Plezier voor

Watervast

Ja

Omschrijving van Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

De Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator is een perfecte manier om een ongelooflijk intiem moment van genot te creëren. Met zijn kleine, compacte vorm is deze vibrator gemakkelijk te gebruiken en te verbergen. Met slechts een druk op de knop krijg je een subtiele trilling met een verscheidenheid aan intensiteiten, van een zacht gefluister tot een diep, verzadigd gevoel. De vibrator is ook waterdicht, zodat je hem kunt gebruiken waar je maar wilt, of je nu in bad bent of onder de douche staat. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig ABS-plastic, dat glad en comfortabel aanvoelt op de huid. De motor is krachtig, maar stil, zodat je je moment van genot niet hoeft te verstoren. De vibrator heeft tien verschillende vibratiestanden, waarmee je het perfecte moment van genot en ontspanning kunt vinden. De vibrator kan worden gebruikt om je clitoris of je hele vagina te masseren voor een extra intiem gevoel. Met de Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator kun je jouw moment van genot verhogen en je seksuele ervaring bevredigender maken dan ooit.

Veelgestelde vragen over Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:1.8 cm
  • Lengte: 9 cm

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Zwart van kleur.

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is 9 cm. Het is geschikt voor .

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes