1. top-10
  2. Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof.

Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

15 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.50 cm

Lengte: 17.50 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof.

De Passion Pink Vibrator is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een krachtig en veelzijdig sex toy. Deze vibrator is ontworpen om op verschillende manieren te genieten. Het is een multifunctionele vibrator die is ontworpen om de clitoris en G-spot van een vrouw te stimuleren. Met de verschillende standen en snelheden van de vibrator kunt u de perfecte sensatie vinden die goed aansluit bij uw behoeften. De vibrator is ook USB-oplaadbaar en waterproof, zodat u hem kunt gebruiken waar u maar wilt. Het stijlvolle design maakt het ook gemakkelijk om te bewaren en met het ultra-zachte materiaal is het comfortabel en veilig om te gebruiken. De Passion Pink Vibrator is een geweldig sex toy voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, veelzijdige en stijlvolle vibrator.

Veelgestelde vragen over Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof.

Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.50 cm
  • Lengte: 17.50 cm

Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. is 15 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Passion Pink Vibrator Vibrators voor vrouwen Sex Toys Vibrators voor mannen Dildo USB oplaadbaar Waterproof. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes