1. top-10
  2. Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Kleur

Paars

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

13 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10.50 cm

Lengte: 19 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator is een veelzijdig seksspeeltje dat voor koppels en voor alleenstaanden een geweldige manier is om hun seksleven meer op te fleuren. De vibrator is gemaakt van zacht siliconen dat veilig te gebruiken is en geschikt is voor het gebruik van glijmiddel op waterbasis. De flexibele schacht is voorzien van een ronde eikel en stimulerende nopjes die ervoor zorgen dat je de meest intensieve G-spot stimulatie krijgt. Daarnaast is er ook de schattige bunny, waarvan de oortjes je meest gevoelige gebiedjes kietelen voor een heerlijke clitoris stimulatie. Met de drukknop aan de onderkant stel je eenvoudig de 20 vibratie standen in. De intensiteit is variërend van zacht tot hard en veranderen in verschillende patronen om je de meest intense orgasme ooit te geven. Deze vibrator is ook het perfecte cadeau voor jezelf of je partner. Hij wordt geleverd in een luxe verpakking waardoor je er zeker van bent dat je een kwalitatief hoogwaardig seksspeeltje krijgt. De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator is het perfecte seksspeeltje om je seksleven meer op te fleuren.

Veelgestelde vragen over Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10.50 cm
  • Lengte: 19 cm

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is gemaakt van Siliconen en is Paars van kleur.

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is 13 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes