1. top-10
  2. Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk.

Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk.

Kleur

Paars

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 8.10 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk.

De Durex Intense Little Devil vibrerende is een klein maar krachtig apparaat dat perfect is voor erotische avonturen. Het heeft een stijlvolle, draadloze ontwerp dat bestaat uit een klein, rond apparaat. Deze heeft een aantal verschillende vibratiestanden die gebruikers kunnen aanpassen om hun behoeften te vervullen. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen met één knop en heeft een grote batterijduur. Het is ook waterdicht, zodat het gebruikt kan worden in bad of onder de douche. Het is een uitstekend hulpmiddel om te gebruiken tijdens seksuele activiteiten, zowel solo als met een partner. Het biedt een intense stimulatie, verhoogt de gevoeligheid en kan leiden tot ongekende sensaties en orgasmes. Deze vibrator is verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren, waaronder rood, zwart en paars. Het is het perfecte speeltje voor koppels die op zoek zijn naar een extra stimulerende ervaring tijdens hun intieme momenten.

Veelgestelde vragen over Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk.

Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 8.10 cm

Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. is gemaakt van Siliconen en is Paars van kleur.

Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. is 0 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw.

Durex Orgasm' Intense Little Devil Vibrator 1 stuk. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes