1. top-10
  2. Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:8.50 cm

Lengte: 18.50 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

De Teazers Tarzan Vibrator is een van 's werelds meest populaire vibrators voor vrouwen. Het is een perfecte vibrator voor beginners, omdat het eenvoudig te bedienen is en er geen ingewikkelde technieken achter zitten. De Tarzan vibrator heeft een fijne siliconen coating, waardoor hij lekker zacht aanvoelt. Hij heeft een flexibele kop, die makkelijk in de juiste hoek kan worden gezet. De Tarzan vibrator heeft twee krachtige motoren die verschillende patronen en intensiteiten geven. Deze vibrator heeft ook een drukknopbediening voor eenvoudig gebruik. Het is ook draadloos, dus je kunt de vibrator overal mee naartoe nemen. De Tarzan vibrator heeft een roze kleur en is verkrijgbaar in verschillende maten en modellen. Met de Teazers Tarzan vibrator kun je een sensuele massage ervaren en kun je genieten van de vele verrassende sensaties. Hij is waterdicht, dus je kunt hem ook meenemen in bad of onder de douche. De Tarzan vibrator is een leuk kado voor jezelf of voor iemand anders. Geniet van een heerlijke ervaring met de Teazers Tarzan vibrator!

Veelgestelde vragen over Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze.

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8.50 cm
  • Lengte: 18.50 cm

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Teazers Tarzan Vibrator Vibrators voor Vrouwen Rabbit Vibrator voor Beginners Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes