1. top-10
  2. Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Kleur

pimpel paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

18.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.5 cm

Lengte: 18.5 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Met de Erodit multi-speed vibrator kan je alle kanten op. De vibes zijn verstelbaar in intensiteit, waardoor je de perfecte combinatie van stimulatie kan vinden. De schroefdraad van de dildo bullet heeft een fijn roterend effect, wat zowel de G-spot als de prostaat stimuleert. Dit zorgt voor een intensere orgasme. Ook is de clitoris vibrator perfect voor directe stimulatie van de clitoris. De Erodit multi-speed vibrator is een perfecte vibrator voor vrouwen die meer willen dan alleen G-spot stimulatie. De verschillende vibes zorgen voor vele uren plezier en er is ook aan anaal gedacht. De vibrator heeft een veilige, slanke vorm die gemakkelijk in te brengen is en makkelijk handelbaar is. De Erodit multi-speed vibrator is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer variatie. De vibrator is niet alleen stil, maar ook discreet en hygiënisch. Met de Erodit multi-speed vibrator ben je verzekerd van veel plezier!

Veelgestelde vragen over Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.5 cm
  • Lengte: 18.5 cm

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is gemaakt van Siliconen en is pimpel paars van kleur.

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is 18.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes