1. top-10
  2. Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator.

Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator.

Kleur

Zwart/ Wit

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.7 cm

Lengte: 12.5 cm

Plezier voor

Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator.

De Satisfyer Pro Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator is een revolutionaire seksspeeltje dat de grenzen van seksuele bevrediging verlegt. Deze verbeterde versie van de bekende Satisfyer Pro Penguin is voorzien van een nieuwe en verbeterde luchtdruk technologie die een meer intense, intensere stimulatie biedt. De Satisfyer Pro Penguin Next Generation heeft twee krachtige motoren waarmee je kunt genieten van 11 intensieve drukgolven en 10 tintelende vibratiepatronen. De motor is zo krachtig dat je in enkele minuten meerdere intense orgasmes kunt ervaren. De luchtdruk technologie maakt het mogelijk om te genieten van een touch-free stimulatie, waardoor je je volledig kunt overgeven aan het genot. De Satisfyer Pro Penguin Next Generation is ook voorzien van een praktisch USB-oplaadsysteem waarmee je het speeltje gemakkelijk kunt opladen. Het is ook 100% waterdicht en gemaakt van lichtgewicht siliconen, waardoor je het gemakkelijk kunt reinigen. Dankzij de mooie kleur en het elegante design is de Satisfyer Pro Penguin Next Generation een echte blikvanger.

Veelgestelde vragen over Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator.

Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.7 cm
  • Lengte: 12.5 cm

Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. is gemaakt van Siliconen en is Zwart/ Wit van kleur.

Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man + Vrouw.

Satisfyer Penguin Next Generation Luchtdruk Vibrator Clitoris Stimulator Vibrator. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes