1. top-10
  2. Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

14 cm

Materiaal

Siliconen | ABS

Afmetingen

Breedte:9 cm

Lengte: 18.80 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

De Teazers Koppel Vibrator is een perfecte vibrator voor koppels. Met deze sex toy kunnen mannen en vrouwen samen genieten van intense orgasmes. De vibrator heeft twee motoren, waardoor de vibraties gelijkmatig worden verdeeld. Het is een flexibele vibrator die gemaakt is van body-safe siliconen. Het is zacht en comfortabel, dus je kunt het gebruiken voor langere tijd. Deze vibrator heeft 12 verschillende vibratiepatronen. Je kunt de trillingen aanpassen naar je eigen voorkeur. Het heeft ook een draadloze afstandsbediening, dus je kunt het bedienen zonder je handen te gebruiken. De vibrator is ook volledig waterdicht, dus je kunt het gebruiken in bad of onder de douche. Bovendien is de vibrator verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: roze en zwart. Dit maakt het een geweldig cadeau voor je partner.

Veelgestelde vragen over Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze.

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9 cm
  • Lengte: 18.80 cm

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is gemaakt van Siliconen | ABS en is Roze van kleur.

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is 14 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Teazers Koppel Vibrator Perfecte Vibrator voor Koppels Sex Toys voor Mannen en Vrouwen Roze. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes