1. top-10
  2. Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S.

Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S.

Kleur

paars

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

9.40 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte: 15.50 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S.

De Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo is ontworpen om jou een ongeëvenaarde seksuele ervaring te geven. De dildo is gemaakt van hoogwaardig siliconen en de buigbare technologie zorgt ervoor dat je de dildo in verschillende posities kunt gebruiken en instellen. Bovendien zorgt het Joint Shape memory ervoor dat de dildo voldoet aan jouw behoeften, waardoor je een comfortabel en plezierig gevoel krijgt. De Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo is verkrijgbaar in verschillende maten, zoals S, M, L en XL. Daarnaast is de dildo ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, vlees en paars. Met de extra G-spot en Clitoral-stimulatie heb je een meer intense en verrijkende seksuele ervaring. De dildo is ook erg hygiënisch en duurzaam, waardoor je het voor lange tijd kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S.

Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte: 15.50 cm

Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. is gemaakt van Siliconen en is paars van kleur.

Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. is 9.40 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Strapless Voorbinddildo - maat S. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes