1. top-10
  2. LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

Kleur

lichtroze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

11.50 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.5 cm

Lengte: 115 mm

Plezier voor

Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

De LOVR Vibrator met Afstandsbediening is een echte must-have als je jouw seksleven opnieuw wilt ontdekken. Met deze vibrator kun je jouw clitoris stimuleren, of je partner uitnodigen om je te verwennen met de afstandsbediening. Het design van de vibrator is erg uniek. Met zijn schelpvormige en zachte uiterlijk zorgt hij ervoor dat je veilig en comfortabel kunt genieten van de intensiteit van de trillingen. De LOVR Vibrator met Afstandsbediening is een echte game-changer als het gaat om seksspeeltjes. Met deze vibrator kun je de meest spannende en krachtige sensaties ervaren. Het apparaatje is ook makkelijk te bedienen met de afstandsbediening. De vibrator is oplaadbaar en heeft verschillende snelheden en patronen. Daardoor kun je de intensiteit aanpassen en eindeloos genieten.

Veelgestelde vragen over LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris.

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.5 cm
  • Lengte: 115 mm

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is gemaakt van Siliconen en is lichtroze van kleur.

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is 11.50 cm. Het is geschikt voor Vrouw | Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw.

LOVR Vibrator met Afstandsbediening Sex Toys voor Vrouwen en Koppel Vibrators voor Clitoris. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes