1. top-10
  2. Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious.

Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious.

Kleur

Bruin

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Polyurethaan

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious.

Het is een uniek en stijlvol harnas dat het mogelijk maakt om comfortabel en gemakkelijk een strap-on dildo te gebruiken. Het is gemaakt van een duurzaam en comfortabel leer dat is ontworpen om duurzaam te zijn en het gewicht van de dildo te dragen. Het harnas heeft twee verstelbare bandjes die je kunt aanpassen om je perfecte pasvorm te creëren. Deze bandjes zijn ook afneembaar zodat je deze kunt vervangen als ze versleten zijn. Het Strap-on-me Curious Harness is ook uitgerust met een stevig en veilig kliksysteem waarmee je de dildo eenvoudig kunt bevestigen. Het is ook licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Het is ook perfect voor gebruik met vochtige voorwerpen, omdat het harnas gemakkelijk af te nemen is en gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het harnas ook uitgerust met een handige beugel voor extra ondersteuning.

Veelgestelde vragen over Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious.

Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. is gemaakt van Polyurethaan en is Bruin van kleur.

Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. is . Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Strap-On-Me Leatherette Harnas Curious. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes