1. top-10
  2. LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

Kleur

Zwart - Goud

Geslacht

Mannen

Inbrenglengte

13 cm

Materiaal

ABS | Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.70 cm

Lengte: 10 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

De LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen is een revolutionaire seksspeeltje dat je seksleven naar ongekende hoogtes brengt. Dankzij het unieke 3-in-1 design, worden je prostaat, penis en balzak met een sensationele krachtige stimulatie verwend. Ervaar intense orgasmes als nooit tevoren met de extra vibrator en afstandsbediening en geniet van de meest intense beleving. Voor een optimale gebruikerservaring en comfort bevat de LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen een waterdicht afdichtmateriaal, een flexibel design, een verstelbare cockring en een zacht silicone oppervlak. Het speeltje is veilig en comfortabel te gebruiken, zelfs voor beginners. Deze sex toy is een absolute must-have voor alle mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar een intense seksuele beleving.

Veelgestelde vragen over LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen.

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.70 cm
  • Lengte: 10 cm

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is gemaakt van ABS | Siliconen en is Zwart - Goud van kleur.

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is geschikt voor Mannen.

De inbrenglengte van LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is 13 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

LoveVlijt Luxe Prostaat Stimulator met Cockring 10 Vibratiestanden Vibrerende Butplugg Anaal Dildo voor Mannen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes