1. top-10
  2. Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking.

Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking.

Kleur

rood | paars

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

2.49 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5.90 cm

Lengte: 6.60 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man | Man + Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking.

Productbeschrijving: De Lovemytoy Roos Vibrator is een prachtig rood speeltje voor vrouwen, gemaakt van ABS en siliconen. De vibrator heeft een unieke roosvorm en is voorzien van 10 verschillende standen. Het is volledig waterdicht dankzij het IPX6-niveau, waardoor u het gemakkelijk kunt gebruiken en reinigen. Met de USB-oplaadbare lithiumbatterij kunt u de vibrator gemakkelijk opladen. De trillingen zijn ontworpen om u te helpen genieten van intense stimulatie en verwennerij. De roos is een symbool van liefde en oprechtheid. De vibrator is daarom een perfect geschenk voor vrouwen, zowel als feest- als vakantiecadeau. De Lovemytoy Roos Vibrator wordt discreet verpakt om uw privacy te waarborgen. Met deze vibrerende vibrator kunt u genieten van een unieke ervaring en worden uw meest intieme plekjes gestimuleerd met de 10 verschillende standen. Bovendien heeft de vibrator een LED-lampje dat knippert om het oplaadniveau aan te geven. De oplaadtijd is ongeveer 2 uur en de gebruikstijd ligt tussen de 1,5 en 2 uur. Begin vandaag nog met het verkennen van uw.

Veelgestelde vragen over Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking.

Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5.90 cm
  • Lengte: 6.60 cm

Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. is gemaakt van Siliconen en is rood | paars van kleur.

Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. is 2.49 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man | Man + Man | Vrouw.

Lovemytoy Roos Vibrator 10 standen waterproof clitoris zuigend rosé vibrator speeltjes voor vrouwen Adorime Sucking. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes