1. top-10
  2. Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys.

Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys.

Kleur

Huidskleur

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

28 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:8 cm

Lengte: 36 cm

Plezier voor

Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys.

De Lusty XXL dildo Sjaak biedt een unieke ervaring voor de echte kenner. Deze 36 cm lange dildo heeft een dikke 8 cm diameter en is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal. De schacht is voorzien van een zwaar geaderde structuur voor een intens stimulatiegevoel. Voor nog meer genot is de dildo uitgerust met een krachtige zuignap waarmee je hem veilig aan elke gladde oppervlakte kunt bevestigen. Met de Lusty XXL dildo Sjaak kun je experimenteren met verschillende seksuele technieken. Door zijn grote formaat is hij ideaal voor gevorderden, maar ook voor beginners die op zoek zijn naar een uitdagende seksspeeltje. Het speciale ontwerp van de balzak maakt het makkelijker om de dildo te gebruiken en geeft je een extra stimulatie waar je niet op had gerekend. Laat je verwennen door deze grote seksspeeltje en je zult versteld staan van de intense genot dat hij biedt.

Veelgestelde vragen over Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys.

Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:8 cm
  • Lengte: 36 cm

Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. is gemaakt van PVC en is Huidskleur van kleur.

Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. is 28 cm. Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw | Vrouw | Man + Vrouw | Man + Man | Man.

Lusty XXL Dildo Sjaak 36 x 8 cm Mega Dildo Grote Dildo Met Zuignap en Balzak Seksspeeltjes Sex Toys. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes