1. top-10
  2. Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%.

Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%.

Kleur

Zwart

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

21 cm

Materiaal

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Watervast

Omschrijving van Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%.

De Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator heeft 10 intensiteitsniveaus waarmee u een ongelooflijke ervaring kunt hebben. Deze vibrator heeft een realistische penisvorm, waardoor het een natuurlijkere ervaring geeft. De dildo is gemaakt van 100% medisch siliconen, wat het een soepel en zacht gevoel geeft tijdens het spelen. De Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator heeft een krachtige motor met stille vibratie-instellingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over storende geluiden. Het is ook gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening die ook waterdicht is. Het is zeer eenvoudig om de vibrator op te laden met de USB-kabel die bij de vibrator wordt geleverd. Het is ook zeer eenvoudig te reinigen door het te spoelen met warm water en milde zeep. Deze vibrator is een geweldige manier om je seksuele avonturen naar een hoger niveau te tillen.

Veelgestelde vragen over Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%.

Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. is gemaakt van en is Zwart van kleur.

Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. is 21 cm. Het is geschikt voor .

Vibrerende Dildo Clitoris en G-spot Stimulator 10 Intensiteitsniveaus Realistische Penis Sex Toy Vrouwen 100%. is watervast:

Bekijk ook andere sexspeeltjes