1. top-10
  2. PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

Kleur

Paars

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4.5 cm

Lengte: 4 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

De PlayToys Luchtdruk Vibrator is het ultieme seksspeeltje voor vrouwen. De vibrator is gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor hij zacht aanvoelt en comfortabel is. De vibrator is voorzien van een luchtdruk functie, waardoor hij zachtjes in en uit je lichaam kan bewegen en zo je G-spot en clitoris kan stimuleren. De vibrator heeft ook verschillende vibratie-instellingen, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. En dankzij het stille design hoor je hem bijna niet, dus je kunt genieten van je persoonlijke momenten zonder dat iemand er last van heeft. Bovendien is de vibrator oplaadbaar en waterdicht, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen in bad of onder de douche. Geniet van een geweldig orgasme met de PlayToys Luchtdruk Vibrator!

Veelgestelde vragen over PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen.

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.5 cm
  • Lengte: 4 cm

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Paars van kleur.

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is 0 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PlayToys Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Vibrator Stille Vibrators voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes