1. top-10
  2. Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels.

Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels.

Kleur

Zwart

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:5 cm

Lengte: 22 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Man | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels.

Met de Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator hebben mannen en vrouwen een perfecte sex toy in handen. Gebruik de vibrator als prostaat stimulator voor mannen en laat je verrassen door de heerlijke gevoelens die deze vibrator je kan geven. Voor vrouwen is deze vibrator ook perfect, gebruik hem op je G-spot of Clitoris. Met de 12 vibratie standen die deze vibrator heeft, kun je jouw lichaam verwennen met de meest heerlijke sensaties. Ook als koppel is deze vibrator een heerlijk speeltje om samen nieuwe dingen te proberen. Met de afstandsbediening die bij de vibrator geleverd wordt, kun je de controle uit handen geven en elkaar verwennen op een afstand van maar liefst 10 meter. Geniet samen van de oneindige mogelijkheden die deze vibrator biedt.

Veelgestelde vragen over Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels.

Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5 cm
  • Lengte: 22 cm

Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. is 17 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Man | Man + Man | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Viberoz Kinky Vibrator voor Mannen en Vrouwen Prostaat Stimulator G-spot 12 vibratie standen Sex toys voor koppels. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes