1. top-10
  2. TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

13 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:9.50 cm

Lengte: 14 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen.

De Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen van TipsToys biedt veel voordelen. De buttplug is gemaakt van hoogwaardig medisch siliconen dat vrij is van schadelijke ingrediënten. Dit materiaal is super zacht en comfortabel, waardoor het een perfecte fit met je lichaam creëert. Bovendien is de buttplug voorzien van een speciale Trust functie die je helpt om de vibratie precies zo in te stellen zoals je het het liefste hebt. Daarnaast is de buttplug voorzien van een uniek ontwerp dat de Pspot optimaal stimuleert. Deze plug heeft een afgeronde vorm en een kleine kop die gemakkelijk in te voeren is. Bovendien heeft de buttplug een aangename vibratie die zorgt voor absoluut genot. Niet alleen is deze prostaatstimulator leuk om te gebruiken, het is ook nog eens erg eenvoudig in gebruik. Met de afstandsbediening kun je de vibratiestand eenvoudig aanpassen. De TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen is een must-have voor iedereen die van anale seks houdt.

Veelgestelde vragen over TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:9.50 cm
  • Lengte: 14 cm

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. is gemaakt van Siliconen en is Zwart van kleur.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. is 13 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

TipsToys Anaal Buttplug Vibrator met Trust functie Prostaat SexToys Mannen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes