1. top-10
  2. BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

Materiaal

Siliconenrubber

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

Deze koppel vibrator met afstandsbediening van BLUSSERS® biedt een volledig nieuwe manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Het You and Me® duo vibrator is uitgerust met twee krachtige motoren die een grote scala aan vibratiepatronen bieden. Dankzij de afstandsbediening kunnen beide partners de vibratiepatronen op hun eigen manier ervaren. Bovendien heeft de vibrator een G-spot stimulator en een clitoris stimulator, waardoor je een geweldige dubbele penetratie kunt ervaren. De BLUSSERS® You and Me® koppel vibrator met afstandsbediening is een geweldig seksspeeltje voor lesbische koppels. Ervaar de intense sensatie van dubbele penetratie, terwijl je geniet van de vele vibratiepatronen die worden geleverd door de twee krachtige motoren. De G-spot stimulator en clitoris stimulator maken de ervaring nog leuker. Koppels kunnen genieten van een spannende seksuele avontuur met deze opwindende vibrator.

Veelgestelde vragen over BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels.

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is gemaakt van Siliconenrubber en is Roze van kleur.

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is . Het is geschikt voor Vrouw + Vrouw.

BLUSSERS® Koppel Vibrator met afstandsbediening You and Me® G spot en Clitoris Stimulator Sex Toys voor Koppels. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes