1. top-10
  2. IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree.

IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree.

Kleur

Bruin

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

21 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:15 cm

Lengte: 25 cm

Plezier voor

Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man

Watervast

Ja

Omschrijving van IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree.

De IntiMate® DeepThrill XXL Monster Dildo is gemaakt van het hoogwaardige superzachte silica gel dat makkelijk glijdt en een sensueel gevoel geeft. Het is gemaakt van 100% medisch siliconen en is hypoallergeen, onschadelijk en super hygiënisch. Het unieke aan deze dildo is dat hij een stevige zuignap heeft die je op elk glad oppervlak kan plaatsen. Zo kun je je handen vrijmaken en genieten van een onvergetelijk plezier. De zuignap kan ook gebruikt worden in combinatie met een strap-on of een seksmachine. De IntiMate® DeepThrill XXL Monster Dildo is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een realistische ervaring met een extra lange dildo. Hij is het perfecte geschenk voor je partner of vriend om samen te genieten van een heerlijke avond vol intieme plezier. De IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree is een speciale dildo die je zal helpen om een nieuwe wereld van sensueel genot te ontdekken. Geniet van de ultieme sensatie van realistische penetratie met dit pure plezier. De IntiMate® Deep.

Veelgestelde vragen over IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree.

IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:15 cm
  • Lengte: 25 cm

IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. is gemaakt van Siliconen en is Bruin van kleur.

IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. is 21 cm. Het is geschikt voor Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw | Man.

IntiMate® DeepThrill Gepatenteerde 27 cm Realistische Dildo XXL Monster Dildo met Stevige Zuignap voor Handsfree. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes