1. top-10
  2. G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

Kleur

Roze

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:3.6 cm

Lengte: 12.5 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

Met de G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening zal je een intens plezier ervaren. Deze vibrator is ontworpen om de clitoris en de G-spot te stimuleren voor een onvergetelijke ervaring. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je of je partner de controle over de intensiteit. De vibrator is gemaakt van zacht en comfortabel siliconen materiaal, waardoor het veilig en gemakkelijk is om het te gebruiken. Daarnaast heeft de vibrator een zuigkracht en luchtdruk die verschillende patronen kunnen creëren. Zo kan je experimenteren met verschillende opties en genieten van een nieuwe dimensie van genot. De vibrator zal je een ultiem gevoel geven wat je nog nooit eerder hebt ervaren. Geniet van het ultieme plezier en de optimale sensatie die deze vibrator je biedt. Kies voor het ultieme plezier en geniet van de G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening.

Veelgestelde vragen over G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen.

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.6 cm
  • Lengte: 12.5 cm

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is 10 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

G2B® Clitoris Zuiger Luchtdruk Vibrator met Afstandsbediening Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes