1. top-10
  2. Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes.

Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes.

Kleur

Licht bruin

Geslacht

Unisex

Inbrenglengte

17 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:4 cm

Lengte: 18 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes.

Deze 2-in-1 dildo is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Hij heeft een realistische vorm en is gemaakt van zachte siliconen. Het heeft een brede basis waardoor je het gemakkelijk kunt vasthouden en deze dildo kan worden gebruikt met een strap-on. Het heeft een verhoogde afwerking op de eikel en het heeft een grote, geribbelde schacht die je diep stimuleert. Je kunt het gebruiken in de douche of bad omdat het waterproof is. Het is gemakkelijk te reinigen met warm water en een milde zeep. Dankzij het antislip materiaal zit deze dildo stevig in je hand. Geniet van hete, sensuele solo-sessies of deel het plezier met je partner. Deze dildo is de perfecte manier om je seksuele bevrediging te verhogen en je fantasieën te vervullen.

Veelgestelde vragen over Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes.

Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4 cm
  • Lengte: 18 cm

Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. is gemaakt van Siliconen en is Licht bruin van kleur.

Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. is geschikt voor Unisex.

De inbrenglengte van Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. is 17 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Galesto Double Trouble 2-in-1 Dildo Voor Mannen en Vrouwen Extreem Realistisch Zachte Siliconen Dildo Seksspeeltjes. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes