1. top-10
  2. Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Kleur

zwart en wit

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Linoleum

Afmetingen

Breedte:4.5 cm

Lengte: 12.5 cm

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is ontworpen om het ultieme genot te bieden. Deze elegante en zachte vibrator is gemaakt van body-safe siliconen en een unieke, innovatieve rechthoekige kop, waardoor het effect van ongeëvenaarde stimulatie wordt bereikt. Het is daarom een fantastisch hulpmiddel voor beide solo- en partnerplezier. De Satisfyer Pro 2 Next Generation biedt een keuze uit 11 verschillende intensiteitsniveaus, zodat je precies de juiste hoeveelheid stimulatie kunt krijgen. Met de ingebouwde stille motor zul je in staat zijn om te genieten van de trillingen zonder dat iemand anders het merkt. De ingebouwde batterij gaat ook langer mee dan bij andere vibrators. De Satisfyer Pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation is een revolutionaire gepersonaliseerde vibrator die precies doet wat je wilt. Het is gemaakt van hoogwaardig en zacht siliconen en heeft een unieke, innovatieve rechthoekige kop voor ongeëvenaarde stimulatie. Met 11 verschillende intensiteitsniveaus en een stille motor kun je genieten van hete golven van spanning en plezier. De ingebouwde batterij gaat ook langer mee dan bij andere vibrators,.

Veelgestelde vragen over Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:4.5 cm
  • Lengte: 12.5 cm

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is gemaakt van Linoleum en is zwart en wit van kleur.

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is 0 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes