1. top-10
  2. Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Kleur

Roze

Geslacht

Inbrenglengte

8 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Deze vibrator is perfect voor iedereen die op zoek is naar een directe stimulatie van de clitoris en G-spot. De dolfijnvormige vibrator is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het een zachte, gladde en comfortabele gebruikerservaring biedt. Deze vibrator is voorzien van batterijen die je gemakkelijk kunt vervangen wanneer je deze nodig hebt. Daarnaast is de vibrator waterdicht en draagbaar, waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen. De vibrator heeft ook een gemakkelijk te bedienen knop waarmee je moeiteloos de frequentie kunt veranderen om je gewenste genot te bereiken. Dit betekent dat je genot en verlichting kunt krijgen waar je maar wilt. Geniet van een ultiem genot met deze G-Spot Bullet Vibrator. Deze dolfijnvormige vibrator biedt een zachte en comfortabele gebruikerservaring met een krachtige frequentie die directe stimulatie biedt voor je clitoris en G-spot. Bovendien is de vibrator voorzien van batterijen en is hij waterdicht en draagbaar. Met de knop kun je de frequentie gemakkelijk aanpassen om je gewenste genot te bereiken.

Veelgestelde vragen over Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I.

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is 8 cm. Het is geschikt voor Vrouw.

Dolphin G-Spot Bullet Vibrator IVibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Dolfijn Vorm I Op Batterijen I. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes