1. top-10
  2. Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm.

Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm.

Kleur

Blauw, Roze

Geslacht

Inbrenglengte

20 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:

Lengte:

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm.

Deze Sex Dragon Byti dildo is gemaakt van 100% medische siliconen, waardoor hij zacht en flexibel is. De dildo heeft een stevige basis met een zuignap waarmee je hem makkelijk kan bevestigen aan bijvoorbeeld een vloer. Zo kan je je handen vrijmaken voor wat extra stimulatie. De dildo is 20 centimeter lang en heeft een diameter van 4,5 centimeter. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, paars en zwart. De Seks Dragon Byti dildo is een perfecte keuze voor koppels en solo gebruikers die op zoek zijn naar wat extra avontuur in de slaapkamer. Of je nu de voorkeur geeft aan een subtiele stimulatie of juist een stevige massage, deze dildo geeft je de mogelijkheid om je fantasie de vrije loop te laten. De Sex Dragon Byti dildo biedt een realistisch gevoel en een onvergetelijke ervaring voor jou en je partner.

Veelgestelde vragen over Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm.

Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:
  • Lengte:

Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. is gemaakt van Siliconen en is Blauw, Roze van kleur.

Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. is geschikt voor .

De inbrenglengte van Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. is 20 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Sex Dragon® Byti The Eternal One realistische dildo met zuignap 20 cm. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes