1. top-10
  2. PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

Kleur

Roze

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

10 cm

Materiaal

Siliconen

Afmetingen

Breedte:10 cm

Lengte: 20.5 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Nee

Omschrijving van PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

De PureVibe® Luna Duo Vibrator is een unieke clitoris stimulator en G-spot vibrator voor vrouwen. Deze vibrator heeft een geribbelde structuur die je direct naar een hogere dimensie van genot en sensualiteit brengt. Je kunt kiezen uit 10 verschillende vibratiestanden, die je kunt bedienen met de meegeleverde Remote afstandsbediening. Met deze vibrator kun je alleen experimenteren of met je partner. Met de Remote heb je nog meer controle over de vibraties en kun je er samen van genieten. Of je nu thuis bent in de slaapkamer of ergens buiten de deur, de Luna Duo Vibrator biedt je eindeloos plezier. Je kunt de vibrator ook gebruiken om je erogene zones te stimuleren en zo krachtige orgasmes te bereiken. Deze vibrator is gemaakt van hoogwaardig silicone dat zacht aanvoelt en zorgt voor een aangename stimulatie. Maak van elke ervaring een unieke ervaring en beleef wat echt genot en sensualiteit is.

Veelgestelde vragen over PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:10 cm
  • Lengte: 20.5 cm

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is gemaakt van Siliconen en is Roze van kleur.

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is 10 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is watervast: Nee

Bekijk ook andere sexspeeltjes