1. top-10
  2. Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Kleur

Zilver | Roze

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

0 cm

Materiaal

Plastic

Afmetingen

Breedte:1.70 cm

Lengte: 9.50 cm

Plezier voor

Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Deze Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen is de perfecte manier om je seksuele genot te verhogen. Met dit kleine, maar krachtige apparaat kun je gemakkelijk je clitoris stimuleren, waardoor je een diep, intens genot kunt ervaren. De vibrator is voorzien van een zilveren afwerking en heeft een handig design, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Het heeft ook een lange levensduur, waardoor je er langer van kunt genieten. De vibrator is ontworpen om de G-spot te stimuleren en de clitoris te bevredigen. Het heeft zes verschillende vibratie-instellingen, waardoor je het beste kunt kiezen voor je eigen wensen. Het heeft ook een stille motor, waardoor je het op elk moment kunt gebruiken zonder dat iemand het zal horen. De vibrator is ook waterdicht, waardoor je je kunt ontspannen in bad of onder de douche. Met een afmeting van ongeveer 9,3 cm is de vibrator klein en draagbaar, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen.

Veelgestelde vragen over Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:1.70 cm
  • Lengte: 9.50 cm

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is gemaakt van Plastic en is Zilver | Roze van kleur.

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is 0 cm. Het is geschikt voor Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes