1. top-10
  2. Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Kleur

Beige

Geslacht

Vrouwen

Inbrenglengte

21 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:72 cm

Lengte: 257 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

De Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend is een perfecte kopie van een echte penis. Het voelt aan alsof je je vriend aan het penetreren bent, maar dan met de extra boost van vibraties. Met een lengte van 21 cm en een diameter van 3,3 cm, is het perfect voor penetratie. De spitse eikel is gemaakt om makkelijk in te brengen, en de plooitjes in de voorhuid maken 't extra lekker. De dikke aderen voelen zacht aan en lopen over de hele lengte van de dildo. Wat 't extra interessant maakt is de verdikking aan de onderkant, wat een realistisch gevoel geeft, alsof je echt met een penis bezig bent. Maar de Seven Creations No.2 gaat veel verder dan alleen een realistische vorm. De dildo heeft ook een verstelbare vibratie functie, die kan worden aangepast aan je persoonlijke behoeften. De motor is krachtig genoeg om je naar hogere sferen te brengen, maar ook subtiel genoeg om je te helpen bij het opbouwen van je orgasme. Bovendien is de dildo gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor hij comfortabel aanvoelt als je 't gebruikt. Kortom, de Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibre.

Veelgestelde vragen over Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh.

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:72 cm
  • Lengte: 257 cm

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is gemaakt van PVC en is Beige van kleur.

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is geschikt voor Vrouwen.

De inbrenglengte van Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is 21 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

Seven Creations No.2 Realistische Dildo Vibrerend 21 x 3.3cm Flesh. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes