1. top-10
  2. CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat.

CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat.

Kleur

Zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

11.50 cm

Materiaal

Rubber

Afmetingen

Breedte:3.70 cm

Lengte: 12 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat.

De CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat is een aantrekkelijk seksspeeltje dat een diepe, intense stimulatie biedt. Deze prostaat dildo is bijzonder gebogen, zodat het perfect past bij de anatomie van je lichaam. De afgeronde top stimuleert je prostaat zodat je een intense, sensuele ervaring krijgt. De ribbels aan de onderzijde zorgen voor extra stimulatie voor een nog intensere sensatie. Het handvat biedt meer controle over de anaaldildo, waardoor jouw of je sekspartner het tempo kunnen bepalen. Het handvat is gemaakt van een stevig materiaal, waardoor het gemakkelijk te verwijderen en/of te controleren is. Bovendien is deze prostaat dildo gemaakt van een body-safe siliconen materiaal dat hypo-allergeen en 100% veilig is. Versterk je sekslibido met dit prostaat seksspeeltje en breng je seksleven naar ongekende hoogtes.

Veelgestelde vragen over CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat.

CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:3.70 cm
  • Lengte: 12 cm

CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. is gemaakt van Rubber en is Zwart van kleur.

CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. is 11.50 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Man + Vrouw | Vrouw | Vrouw + Vrouw.

CalExotics Prostaat Stimulator Curved Prostate Probe 9 cm Met handig Handvat. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes