1. top-10
  2. All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven.

All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven.

5/5

Op zoek naar een seksspeeltje? Bekijk hier alles wat je moet weten over All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. en bepaal of dit het speeltje is dat jouw sexuele wensen kan laten uitkomen. Lees hier de beschrijving en specificaties om precies te weten wat je met All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. in huis haalt. Bestel het vervolgens eenvoudig via de button hieronder.

 

Specificaties All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven.

Kleur

zwart

Geslacht

Volwassenen

Inbrenglengte

24 cm

Materiaal

PVC

Afmetingen

Breedte:5.50 cm

Lengte: 31 cm

Plezier voor

Man | Man + Man | Vrouw

Watervast

Ja

Omschrijving van All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven.

Deze All Black grote zwarte dildo met diepe groeven is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een meer intense ervaring. De dildo is gemaakt van glad, glad materiaal wat voor een zacht en comfortabel gevoel zorgt. Met een lengte van 31 cm heeft deze dildo een heerlijk formaat waar je je gehele lichaam mee kunt verwennen. Deze dildo heeft diepe groeven aan de zijkanten waardoor er meer stimulatie gecreëerd wordt. Met een diameter van 5,5 cm kunt u met deze dildo een diepe sensatie van genot beleven. Het is ook mogelijk om glijmiddelen gebaseerd op zowel water als silliconen te gebruiken. Na gebruik is het belangrijk de dildo goed te reinigen. Daarom adviseren wij onder andere de Kiotos glijmiddelen en Toycleaner. De dildo wordt individueel strak verpakt in een transparante plastic beschermhoes, zodat u de dildo altijd veilig kunt opslaan.

Veelgestelde vragen over All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven.

All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. kent de volgende afmetingen: 

  • Breedte:5.50 cm
  • Lengte: 31 cm

All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. is gemaakt van PVC en is zwart van kleur.

All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. is geschikt voor Volwassenen.

De inbrenglengte van All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. is 24 cm. Het is geschikt voor Man | Man + Man | Vrouw.

All Black Grote zwarte dildo met diepe groeven. is watervast: Ja

Bekijk ook andere sexspeeltjes